Διαδικτυακή Εκδήλωση: “Πανδημία Covid 19 – Στην Αρχή του Τέλους ή στο Τέλος της Αρχής;”

Κοινωνία Πολιτική

Σας ενημερώνουμε, ότι την Δευτέρα  31 Ιανουαρίου από ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση, που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΚΤΙΔΑ, με θέμα :

Πανδημία  Covid 19:

Στην Αρχή του Τέλους ή στο Τέλος της Αρχής;

(Το πρόβλημα, η Διαχείριση, οι Επιπτώσεις)

Ομιλητές θα είναι ο Γιώργος Σαρόγλου, ομότιμος καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης, καθηγητής Παιδιατρικής ΕΚΠΑ & Παν. Pennsylvania USA, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων και πρώην Υπουργός Υγείας Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην Υπουργός Υγείας  Ανδρέας Λοβέρδος και ο Πνευμονολόγος και βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΚΤΙΔΑΣ  Δημήτρης Ρολόγης, καθηγητής Νευροχειρουργικής.

Παρεμβάσεις θα κάνουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΚΤΙΔΑΣ  Κώστας Μελάς καθηγητής Οικονομικών, Δημήτρης Κοτρόγιαννος καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας, Νίκος Ιωσήφ Επιχειρησιακός Σύμβουλος Υγείας καθώς και όποιοι ακόμη το ζητήσουν από όσους θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Η συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση, μέσω της πλατφόρμας Zoom, μπορεί να γίνει με το link: https://us02web.zoom.us/j/88285434782?pwd=OFlROFowWFZoQTZ2WjhSODhma28rUT09.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *